Forfriskende drinks med brændevin

Bud på nemme drinks med brændevin

Jeg startede selv i 2000 med at eksperimentere med smage i drinks og cocktails. Dengang var det virkelig vildt at bruge noget som safran, rødgran, asparges, chili og citron som ingredienser i en brændevin. I dag er det helt normalt.

Det kan faktisk ikke blive vildt nok, når der skabes fantastiske og vilde drinks. Jeg har taget nogle af de klassiske drinks og givet dem et twist – nyt og gammelt mødes.

Enjoy!

Danish Mary

6 cl. Schumachers Krondild Brændevin
9 cl. tomatjuice
2 cl. frisk citron
3 stænk Tabasco-sauce
4 stænk Worchestershiresauce
En smule friskkværnet, sort peber.

Alt blandes over is og røres godt.
Servér med citron, kapersbær, frisk dild og sellerisalt.

Spruce Juice

4 cl. Schumachers Rødgran Brændevin
1 cl. Aperol / Rondó eller lign.
3 cl. frisk clementinjuice
8-10 cl. tonic

Bland alle ingredienser over is og rør nænsomt, men grundigt.
Pynt med clementin og grønt.

Sloe Fizz

6 cl. Schumachers Slåen Brændevin
3 cl. frisk citron
1,5 cl. sukkersirup (2:1)
1/2 æggehvide

Ryst først 5 sek. uden is. Herefter med is i ca. 10 sek.
Si op i afkølet glas og top med ca. 5 cl. danskvand.
Pynt og servér.

old fashioned

5 cl. Schumachers Fadlagrede Gin
2 cl. Schumachers Valnød Brændevin
1 cl. sukkersirup (2:1)

Rør sammen over is i ca. 10 sek. og si over frisk is.
Klem evt lidt citronskal over drinken inden den serveres.

Cherry

4 cl. Schumachers Kirsebær Brændevin
3 dråber Gl. Dansk
1,5 cl. kirsebæreddike
1,5 cl. sukkersirup
10 cl. dansk vand

Bland alle ingredienser over is og rør grundigt, men nænsomt.
Servér med ristet rugbrød og kirsebær.