[av_one_third first]

[av_image src=’http://schumachers.dk/wp-content/uploads/2013/12/dan-200×300.jpg’ attachment=’169′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”]

[/av_one_third][av_two_third]
[av_textblock ]
Schumachers Brændevin blev skabt som en kærlighedserklæring til den moderne brændevin – og som et opgør med den klassiske kommenbrændevin. Det var i 2001, da Café Pussy Galore´s Flying Circus på Nørrebro i København bestilte moderne brændevine til deres moderne smørrebrødskort. Kok Dan Schumacher skabte ”Schumachers Chili/Citron Brændevin”, som siden hen er blevet bestselleren i sortimentet.

Schumachers mission har siden været at udvikle moderne krydderbrændevine, der også passer til det moderne køkken. Det har bl.a. betydet et opgør med den klassiske kommensmag – og i det hele taget en ny måde at tænke snaps på. “Har du for eksempel smagt snaps på grannåle?”

Schumachers Brændevine bliver i dag serveret som ingrediens i cocktails i det københavnske natteliv og som avec på landets førende restauranter – men de ses også på hylderne på klassiske frokostrestauranter rundt omkring i Danmark.
[/av_textblock]
[/av_two_third]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.